Dr. Karácsony Ferenc

32 év magánorvosi gyakorlat.

Gyermekorvos. Endokannabinológus tapasztalati szakértő. A neurálterápia és a méregtelenítő módszerek honoris causa címzetes vizsgáztató tanára.

Gyermekgyógyászat szakvizsga, orvos-természetgyógyászati egyetemi licenszvizsgák: véroxigenizációs módszerek, méregtelenítő eljárások, neurálterápia, hagyományos kínai orvoslás, homeopátia, természetgyógyászati diagnosztikus módszerek.

Gallery

Sambhala Tibet Központ

Attila út 123 Budapest 1012

karacsonyferenc6@gmail.com

nem publikus

Előnyök az adatbázisban való regisztrációval:

Amíg nem kívánja a kérdőíveket használni, addig ingyenesen tájékozódhat a részletekben. A főoldali menüben a sokszor szükséges életmódreformhoz kaphat segítséget egy napirend összeállítással, a szükséges készítmények gyors megrendelési linkjével, a tüneti megfigyelések kérdőíveinek megismerésével. Az aktuális eseményekről is közvetlenül tájékozódhat, amit szinkronizálni fogunk a hírleveleinkkel is. Ha bejelentkezne online vagy személyes konzultációra, akkor azt itt ellenőrizheti. Nagyobb hozzáférést kap a portálon egyes tartalmakhoz, nevezetesen oktatóvideók, szakcikkek. Teljes szakmai cikkek pdf formában. Itt nem kell fizetni az elolvasásukért.

Megnézheti a saját kronogenetika táblázatát, ami egy alkatmeghatározó rendszer. Az elemzés külön szolgáltatás, ami igénybevehető online konzultáció keretében is.

Aki személyes konzultáción vesz részt, minden esetben, külön díj felszámítása nélkül regisztrációt is kap az adatbázisban, és a mérési eredmények egy részét fel is töltjük, hogy kiszámolhassuk a regenerációs indexét. Ez egy tájékozódási szám arra vonatkozólag, hogy az aktuális stabilitását képes-e megtartani az adott napon, vagy ehhez külső segítség kell-e, például gyógynövények, másféle kezelések, akár orvosi beavatkozások, stb.