Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Előnyök az adatbázisban való regisztrációval:

Amíg nem kívánja a kérdőíveket használni, addig ingyenesen tájékozódhat a részletekben. A főoldali menüben a sokszor szükséges életmódreformhoz kaphat segítséget egy napirend összeállítással, a szükséges készítmények gyors megrendelési linkjével, a tüneti megfigyelések kérdőíveinek megismerésével. Az aktuális eseményekről is közvetlenül tájékozódhat, amit szinkronizálni fogunk a hírleveleinkkel is. Ha bejelentkezne online vagy személyes konzultációra, akkor azt itt ellenőrizheti. Nagyobb hozzáférést kap a portálon egyes tartalmakhoz, nevezetesen oktatóvideók, szakcikkek. Teljes szakmai cikkek pdf formában. Itt nem kell fizetni az elolvasásukért.

Megnézheti a saját kronogenetika táblázatát, ami egy alkatmeghatározó rendszer. Az elemzés külön szolgáltatás, ami igénybevehető online konzultáció keretében is.

Aki személyes konzultáción vesz részt, minden esetben, külön díj felszámítása nélkül regisztrációt is kap az adatbázisban, és a mérési eredmények egy részét fel is töltjük, hogy kiszámolhassuk a regenerációs indexét. Ez egy tájékozódási szám arra vonatkozólag, hogy az aktuális stabilitását képes-e megtartani az adott napon, vagy ehhez külső segítség kell-e, például gyógynövények, másféle kezelések, akár orvosi beavatkozások, stb.